Independentpeople

Trevor Noah dink ons ​​moet almal jong lesers wees.

Die komediant en ‘Daily Show’ se nuwe boek ‘It’s Trevor Noah: Born a Crime: Stories from a South African Childhood’ – ‘n verwerking van sy outobiografie vir jong volwassenes – word nie afgewater vir jonger boekwurms nie.

Behalwe dat die taal aangepas word en die verhale in die oorspronklike verhaal vereenvoudig word, is sy memoires vir jong volwassenes grotendeels dieselfde.

‘Al wat ek in die boek verander het, was net hoe ek sekere konsepte beskryf het, maar ek het nie probeer om met jonger lesers neer te praat nie, want ek hou nie daarvan om op my jeug af te praat nie,’ vertel hy Jeremy Hobson van Here & Now. .

Noah se boek vir jong volwassenes is daarop gemik om Amerikaanse kinders ‘n intieme beeld te gee van hoe dit was om in apartheid Suid-Afrika groot te word – en om ‘n diep persoonlike perspektief te gee van hoe rassisme die manier waarop hy homself gesien het, gevorm het.

Hy sê hy hoop dat Amerikaanse kinders wat die boek lees, sal verstaan ​​dat rassisme ‘n al te algemene idee is of ‘n algemene tema wat regoor die wêreld gebeur. ‘

“Ek dink dit is soms lekker om perspektief te hê op hierdie kwessies, net sodat u kan verstaan ​​dat dit nie ‘n unieke probleem is waarmee een land te doen het nie, maar eerder ‘n idee waarmee die samelewing as geheel oor grense heen te make het,” sê Noah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *